Kontaktannonse. – Turvenn søkes!

Kontaktannonse:

Eg kan med hånden på hjertet si at eg aldri har laget en kontaktannonse før, men kanskje det er på tide å prøve på akkurat dette!

Om du ikke har lagt noen planer for sommerens ferie, kan det være at det er akkurat eg som kan hjelpe deg med årets sommerferie! 🙂

Eg har ved flere anledninger hintet frempå at eg ønsker noen å vandre nordover med. Noen har faktisk meldt interesse og har vært med meg å vandre frem til nå.

Distansen mellom Lindesnes og Trondheim er tilbakelagt og nå ønsker eg å vandre mest mulig fra Trondheim og nordover i uke 28 til 30. Om vi går langs kysten eller følger Turistforeningen sine stier, ja det er noe vi kan bli enige om. Hvor vi går er også noe vi kan finne ut av sammen. Vi klarer ikke å gå fra Trondheim til Alta på 3 uker. Men det hadde vert gøy om vi klarte å få med oss mest mulig.

Har du lyst å bli med?

Hvem er eg?

kontakannonse

Eg er en voksen mann som har et hode som innbiller meg at eg fortsatt er veldig ung. Eg har det siste året måtte senke skuldrene, å legge om livet mitt. Dette har medført at eg har blitt ekstremt opptatt av å gå turer. Noe som igjen har medført at eg nå er ute på en lang vandring.

Underveis på min ferd har eg hatt gleden av å bli kjent med spennende mennesker og vi har sammen skapt magiske opplevelser. Og eg må innrømme at det er mye kulere å skape opplevelser sammen med andre mennesker, enn å traske rundt alene. (Derfor prøver eg meg nå med en kontaktannonse.)

Eg er i relativt god, fysisk form, men eg har diabetes av type 1 som eg må forholde meg til. Dette har ikke hindret meg i å gå rimelig langt de siste ukene. Eg har mange, mange års erfaring med å krangle med diabetesen, så eg regner ikke med at den stopper oss fra å komme oss dit vi vil.

Etter som eg har oppfattet, er eg en lett fyr å omgåes og tror ikke at det skal være et problem å få til de “gode samtalene”. Eg er heller ingen vanskelig fyr å samarbeide med.

Eg tror rett og slett at vi hadde fått det fint i sammen! 🙂

Hvem er du?

Du er en sosial, utadvendt og turglad person. Du har vært ute på tur før. Akkurat nå sitter du her og leser dette og tenker at dette høres veldig spennenes ut. Du vet bittelitt mer en meg, om hvordan ting fungerer når man er ute på tur over lang tid.

Eller så er du en som aldri har vært på tur, men har et brennende ønske om å komme deg ut av komfort sonen din.

Ta kontakt! Eg er sikker på at vi skaper minner for livet!

48253331
https://www.facebook.com/kjellarild.no/
PS: Oppoverbakker skaper sprettrumpe, har eg hørt……
-Kjell Arild

 

Tagged , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.