Norge på langs. – Plan C!

En ny plan!

Fredag var eg hos legen en tur. Vi hadde nok en prat om denne spaserturen min. Eg må nok være så ærlig med meg selv, å innrømme at dette prosjektet krever mer av meg en det eg er i stand til for øyeblikket. Må nok ta innover meg at helsa mi ikke er så god som det eg innbiller meg. En ting er det at fysisk aktivitet er bra for kroppen, men det å gå alene i ukjent terreng fungerer nok mot sin hensikt.

Fysisk sett har eg aldri vært i bedre form, men sannheten er at eg holder på å slite meg ut mentalt i stedet for å bygge meg opp. Derfor har eg fått beskjed av legen om å ta meg en skikkelig pause. Rett og slett ta meg en sommerferie og legge aktivitetsnivået på et mer normalt nivå.

Dette betyr ikke at eg skrinnlegger drømmen min om å gå Norge på langs. Dette betyr at veien mot målet tar en ny retning og eg må legge en ny plan.

plan c

Min nye plan er som følger:

Nå lytter eg til legen og tar de signalene kroppen har gitt meg på alvor. Eg blir hjemme til 19. august.

19. August har eg en avtale i Alta. Der møter eg noen mennesker som er godt vante med å gå turer og  som har erfaring med Diabetes. Og i sammen skal vi gå til Nordkapp!

Det vil si at eg klarer å komme meg til Nordkapp i år, men det er en distanse mellom Trondheim og Alta som eg må legge under føttene på et senere tidspunkt. Når tid det blir det får vi se. Kanskje eg tar det til høsten, kanskje til våren. Vi får se. Eg har en plan og eg har et mål, så en dag skal eg nok slå meg på brystet å si at eg har gått Norge på langs!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.