Hvorfor?

Hvorfor?

Etter å ha gått fra Lindesnes til Trondheim, er eg nå hjemme for en periode. Eg skulle i utgangpunktet ha fortsatt nordover mot Nordkapp allerede i neste uke. Men som eg har skrevet om tidligere er det ikke forsvarlig å gjøre dette på nåværende tidspunkt.

hvorfor

Det å gå til fots fra Lindesnes til Trondheim er i utgangspunktet en stor prestasjon. Om du skulle satt deg i bilen å kjørt distansen, så er det ca 880 kilometer. Eg har fått haugevis med positive tilbakemeldinger fra dere som følger meg på min ferd. Eg setter utrolig stor pris på hver og en av dem!

Men hvorfor klarer eg ikke ta det innover meg at eg har prestert noe stort? Hvorfor klarer eg ikke å være stolt over hva eg har gjort?

Eg sliter med at eg ikke får dette til slik eg hadde sett det for meg og planlagt det. Eg sliter med å forstå at eg har en kropp og psyke som ikke spiller på lag med viljen og lysten min.

Hvorfor kan eg ikke bare sette meg ned å nyte øyeblikket og være stolt over meg selv?

Innerst inne vet eg jo at det er det eg bør gjøre og det er det som er det logiske.

Eg må vel bare erkjenne at den smellen eg fikk i fjor sommer ikke er et tilbakelagt stadie enda og at ting tar lengre tid en eg tror. I mitt hode så er det fortsatt slik at man setter seg mål, tar på seg skylappene og gyver løs på oppgavene uten å tenke så mye mer over hva det krever av meg.

Bursdag.

Eg har bursdag i dag. Hodet mitt sluttet å telle alder i 25 års alderen. Faktum er at både kropp og hode i dag er 49 år! Eg har faktisk klart å holde det gående i mange flere år en det legen fortalte meg at eg skulle få til, når eg som 12 åring fikk diabetes.

I skrivende stund nytes livet i bading av både sol og sjø ved campingvogna på stranda. Etterhvert som batteriene blir ladet opp, kommer eg nok til og akseptere den prestasjonen eg faktisk har gjennomført.

Ha en fin dag folkens!

-Kjell Arild

Tagged , , , , ,

1 thought on “Hvorfor?

  1. Du e bare HELT rå…!!
    Ingenting av det som du sir e en virkelighet, dersom du velger det VEKK…og vær stolt over det du har prestert. TENK så godt kjent du e blidd med dæ sjøl på den her turen…du kommer styrka ut av det, det kan æ garantere!! 🙂

    Det e en sann fryd å følge dæ, og du e en sann inspirasjon for oss andre “dødlige” som har vårres “kampa” vi må ta. For ka det enn e verdt for dæ… TAKK !!

    Gunnar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.