Hege, skal vi bygge nytt hus?

/sponset innlegg/

Skal vi bygge nytt hus?

På min vandring mot Trondheim har eg sett mye vakkert i landet vårt. Eg har og sett historiske steder, eg har vandret i vakre daler, og eg har bodd på spennende steder.

Noe av det som har fasinert meg mest er alle de spennende husene som er bygget i dette landet. Eg har oppdaget at det er litt forskjellig byggeskikk etter hvor i landet eg har befunnet meg. De bygger husene litt annerledes i Trøndelag en de gjør på Sørlandet. Iallefall om vi setter det i et historisk perspektiv. Idag er det kanskje litt mer likt og basert på hva som er inn i tiden.

hus
Trøndersk byggeskikk.

Også har eg sett veldig mange falleferdige hus, slike som det nesten bare er å puste på så ramler de som et korthus. Du kan trygt si at det er et stort renoveringsbehov i landet vårt.

Eg har til og med overnattet i veldig gamle, historiske hus. Dette var en stor opplevelse, bortsett fra at de ikke hadde funnet opp gardiner til takvinduene, på den tiden. Ble litt vanskelig å sove når du fikk sola i fjeset lenge før fuglene begynte å synge.

Men nok om det, Hege. Det eg nå lurer på er om vi skal gjøre alvor av våre planer om å rive huset vårt for så å bygge opp et helt flunkende nytt hus?

Eg har jo fått kontakt med Rogalandshus. De er jo noen kjekke gutter som kanskje kan hjelpe oss med dette? Skal vi sette oss ned å se litt på det? Eg vet at de kan hjelpe oss med å få det arkitekttegnet og kan stå som totalentreprenør. Alt vi trenger å tenke på er å ha noen kroner klar!

Hva tenker du jenta mi? Skal vi bare få det gjort? Skal eg eller du ta kontakt med Rogalandshus?

-Kjell Arild

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.