Gjengen stikker på ferie, uten meg!

Ja, ja da sitter eg her. Gjengen min har stukket på ferie, uten meg. Ikke det at eg er lei meg, men det er litt rart  selv om eg har vert med å planlegge hele opplegget.

Opplegget er kult. Eg og Hege satt oss ned for 3 måneder siden og planla dette, uten at ungene viste om det. Siden eg skulle ut å gå i ukesvis så tenkte vi at resten av gjengen ville ha godt av en”belønning”.

Siden den dagen har vi jobbet for at dette skulle gjennomføres. Ungene har jobbet og tjent lommepenger som de har samlet opp i en krukke slik at de har penger til en tur de skulle ut på.

Hele tiden har destinasjonen vert ukjent for ungene og spenningen har bygget seg opp dag for dag og time for time. Har vert veldig fascinerende å være til stede i det siste.

Spenningen er til å ta og føle på.

Stakkars Marie. I natt var ho så spent at det var komplett umulig for henne å sove. Ved midnatt måtte eg krype til korset og legge meg på rommet hennes, i håp om at ho kunne finne roen. Etter ca en og en halv time med snakking om både det ene og det andre hørte eg at sovelydene var på plass og eg kunne trekke meg tilbake til min egen seng. 🙂

Frokosten og minuttene før avreise har vert elektriske og nysgjerrigheten har vert helt opp under taket. Men nå er det på vei. På vei til 3 dager med kos, is, bading, elefanter, giraffer og kaptein sabeltann!

Eg satser på at gjengen min kommer til å ha det helt fantastisk i disse dagene. De fortjener de!

Eg er heldig som har en gjeng som gir meg lov til å dra på mine eventyr. Nå er det på tide at de får noen dager til å skape sine egne eventyr og opplevelser!

Gleder meg allerede til de kommer hjem. Regner med at de står i kø for å fortelle om alt de som de har opplevd!

-Kjell Arild

gjengen på vei til ferie

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.