Drømmedag i Kongeparken!

/sponset – Kongeparken/

I forbindelse med turen i sammen med Stig Fra Lillehammer og nordover har vi hatt med oss noen støttespillere som har gjort dette mulig for oss og nå ønsker vi å gi noe tilbake.

En dag, imens vi satt i en gammel fangstgrav, midt på Dovre fjellet i full storm og regn, begynte vi å drøse om hvor heldige vi er som kan oppleve det vi var ute på.

Det er jo i utgangspunktet veldig lite som skal til for å skape minner for livet. Her var vi ute i et uvær som egentlig tilsa at vi kanskje burde holdt oss i ro den dagen.( Lokalbefolkningen frarådet oss til å gå over Dovre den dagen.) I etterkant fremstår denne dagen som en av de beste opplevelsene på turen.

Men tilbake til denne fangstgrava, som sagt drøsen gikk på varige minner og etterhvert kom vi inn på dette med barn og hvor lite som skal til for å glede de. Det ene tar det andre og etterhvert kommer det opp en ide…..

Noen timer senere, når vi har fått kontakt med omverden igjen kommer Stig til meg og sier:

Eg har skaffet en haug med billetter til Kongeparken som eg vil vi skal dele ut til barn som vil ha en kul opplevelse i sommer. Ok, sa eg og dermed så er vi nå i gang og vil dele ut gratisbilletter til Kongeparken!

kongeparken

Hva må du gjøre for å være med i trekningen av billetter?

Gå inn på facebook siden min og trykk liker på denne posten, så er du med i trekningen av 4 billetter.

VI trekker ut 5 vinnere som får 4 billetter hver! Trekningen er på søndag 15. juli og vil bli annonsert via min facebook side og blogg.

Og du! Det hadde vert ekstra kult om du var med å delte dette innlegget på Facebook. På  denne måten får flest mulig barn sjansen til å vinne et minne for livet i Kongeparken!

Mvh

Kjell Arild & Stig

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.