Og de heldige vinnerne er….

/sponset innlegg – Kongeparken/

For noen dager siden la Stig eg eg ut en video. Der fortalte vi dere at vi hadde noen billetter til Kongeparken, som vi ville dele ut til noen heldige barn. Og for en respons det har vært, nærmere 18000 har sett denne videoen på Facebook og Instagram.

kongeparken

Vi har nå plukket  ut 5 heldige vinnere som vil få 4 billetter hver til Kongeparken. De heldige vinnerne er blitt kontaktet. Vi håper de får seg en velfortjent dag som blir med å gjøre denne sommeren litt finere for dem.

Her i huset kommer de neste ukene til å  bli litt her og litt der og vi tar det på sparket opplegg. Vi er så heldige at vi har campingvogn omtrent midt på en av Norges fineste og lengste sandstrender. Campingvogna er 30 minutters kjøring hjemmefra og dermed blir det litt sånn at været bestemmer hvor vi oppholder oss i sommerhalvåret. For oss er dette en genial løsning.

Siste uken bærer det til Lyngdals-cupen og et par dager hos noen venner av oss, som har hytte og båt på Sørlandet. Og her er det båt som gjelder. Når de har fått lov å kjøre båt i et par dager er sommeren definitivt reddet. Da har vi noe å snakke om rundt middagsbordet i månedsvis fremover.

Som eg skrev i det forrige innlegget mitt, er det ikke alltid så mye som skal til for å skape positive og varige minner hos store og små.

Min sommer er allerede reddet når det gjelder disse tingene. Eg har gått meg en tur eg aldri kommer til å glemme.  De siste dagene har eg også vert så heldig og hatt besøk av en god venn. Ute skinner fortsatt sola og vi er velsignet med et fantastisk sommervær. Det er vel egentlig slik at nå bør vi få noen dager med skikkelig regn, slik at ting kan begynner å vokse å gro igjen.

Ønsker dere alle en fantastisk fin sommer og håper den blir fylt med positive minner.

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.