Kjære hunde-eier, det er noe du må forklare meg!

Idag tok eg med meg gjengen min til Njåskogen for å bli med Lars Zacariassen på plogging. 2 av hans håpefulle har oppdaget hvor forsøplet planeten vår har blitt og vil gjør noe med dette. Som foreldre synes eg og Hege at dette var et glimrende tiltak. Et tiltak som kunne bli med å bygge opp om sunne verdier for våre barn.

Vi møtte opp på avtalt sted og fikk utdelt nødvendig utstyr.Dermed var det bare å spasere inn i skogen for å plukke avfall som turgåerne hadde lagt ifra seg rundt om kring. Og søppel var det i fleng. Du kan ikke tro hva man finner om man begynner å se seg om i naturen vår. Et sted så det ut som det var blitt inntatt en gourmet middag rett i skogen. Tallerken og bestikk var selvfølgelig lagt igjen til et minne for fremtidige turgåere.

Er annet sted så det ut som det hadde vert barneselskap med utdeling av mikshake  til samtlige deltagere. Her var det også lagt igjen minner til fremtidige turgåere.

Men, det er en helt annen ting som eg har lurt på over veldig lang tid..

Kjære hunde-eier:

Hvorfor er det slik at dere tar med dere plastposer til å samle inn hunde-bæsjen i, for så å knyte posen og henge den opp i nærmeste tre?

Er det slik å forstå at dere har spesialposer som blir veldig raskt nedbrutt og ikke er å regne som plast som bruker årevis å forsvinne. ( Om de i det hele tatt forsvinner fra kretsløpet) ?

Og hva er vitsen med å henge det opp slik at alle vi som ikke skjønner denne her hundeposebæsjetingen skal irritere oss over dere?

Så kjære hunde-eier eg skjønner meg ikke på dere. Kan du være så snill å forklare meg dette fenomenet med å pakke inn hunde-bæsj uten å ta det med seg, slik at den kan kastes i nærmeste søppeldunk?

Hjelp meg å forstå!

-Kjell Arild

kjære hunde-eier

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.