Norge på langs! – Ikke lenge igjen…..

Mandag kveld var eg en tur hos Inger Karin. Der la vi de siste brikkene og gikk gjennom alle detaljene, før vi setter oss på flyet nordover. Lørdag går turen til Gardermoen. Her blir det en dag med et par møter, før vi reiser til Alta søndag morgen.

Det kan fort bli en spennende dag i Oslo. Det har dukket opp noe veldig spennende ting. som eg skal diskutere. Ikke så mye eg vil si enda, men her snakker vi blant annet om om verdens største sport og Diabetesforbundet. Kan fort bli vanvittig bra! Eg skal fortelle dere mer litt senere….:-)

Finnmark er du klar for oss?

Men tilbake til reisen i Finnmark. Søndag starter som sagt eventyret, og de neste 14 dagene skal brukes til å legge bak oss ca 25 mil til fots og mange netter utendørs.

Natt til tirsdag ble det veldig lite søvn på meg. Du kan si det slik at etter at eg kom hjem fra Inger Karin,  var lunta tent og eg har nå gått inn i tur-modus igjen. Så nå er det på ann igjen, med pakking av sekk. Leting etter gram, som ikke trenger å være med. Alt for å lette sekken osv….

Skoene er ferdig impregnerte og klærne er pakket. Mat er denne gangen en ny utfordring, da det fort kan gå en uke før vi passerer en butikk. Har pakket ned ca 3 kilo med diverse matvarer, som skal være egnet til å lagres i en sekk og samtidig tilføre nok næring.

snart finnmark...

Men så var det det dermed å sove ute. Eg klarte jo forrige etappe med minimalt av slikt. Denne gangen er det nok ingen vei utenom. En og annen hytte finnes det nok, men her er det utendørs som nok blir aktuelt. Og da var vi tilbake til dette med vekt. Skal eg ta med meg telt eller tarp? Skal eg ta med meg 3 sesongers soveposen eller den lette sommerposen? Hva hadde du gjort? Her trengs det råd og tips!

Uansett hva det blir, kjenner eg på hele kroppen at nå er vi igang igjen og eg gleder meg som en liten unge!

Følg meg på Facebook og Instagram de neste ukene!

-Kjell Arild

 

 

 

 

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.