Endelig er sommer og ferie over!

Sommer og ferie er noe som vi alle liker og ikke kan få nok av. Endelig får familien masse tid i sammen. Barn og voksne tilbringer hele dagen i sammen og alle er super lykkelige.

ferie

Tenåringen i huset elsker familietiden og det å bli med på familieferie. Yngste mann er superfornøyd når han får lov til å bli med mamma og pappa på tur. Han masser ikke på is og brus i det hele tatt. Han er fornøyd med å bare få lov til å være sammen med oss voksne.

Pappa han er veldig fornøyd når han får lov til å ha ungene og kona rundt seg 24 timer i døgnet. Det at han ikke får noen minutter for seg selv, synes han er helt greitt. Og det at middagen, dvs grilling hver dag, er hans ansvar synes han er helt topp.

Ferie er rett og slett helt fantastisk. Ingen unger som masser på å få kjøpe ditt og datt. Ingen som klager og syter fordi vi skal til Dyreparken og ikke til Badeland. Ingen unger som krangler i baksetet når vi skal ut på en liten kjøretur på ca 250 kilometer. Ingen dårlig samvittighet fordi man kjøper for mye is og drikker for mye leskende drikke. Man må jo tilføre kroppen ekstra mengder med væske om sommeren, det er jo varmt og er det ikke varmt så er det tross alt ferie.

Som sagt, ferie er fantastisk. Kroppen og hodet slapper av, lommeboka vokser og alle er glade og fornøyde. Ingen stress i det hele tatt!

Eller….?

Det kan vel ikke bare være eg som synes at sommer og ferie tilfører livet noen nye dimensjoner?

Min sannhet er at ungene masser og krangler mer en vanlig. Det å kunne glede seg om felles mål og aktiviteter ser ut til å være komplett umulig. Alle rutiner forsvinner og hver dag skal plutselig bli til lørdag, og det eneste som slanker seg  i ferien er lommeboka!

Men, spør eg ungene så har de hatt tidens beste sommer, så noe rett har vi gjort denne sommeren også.

Ønsker dere alle en fin høst!

-Kjell Arild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.