Norge på langs! – Nordkapp!

Nordkapp er nådd.

Eg har gått på mine egne bein inn på Nordkapp platået. Nøyaktig 4 måneder etter at eg startet på Lindesnes vandret eg inn på Nordkapp platået. Veien ditt har vært brolagt med massevis av utfordringer og massevis av lærdom. Eg har ikke klart å gå gå hver eneste meter mellom Nordkapp og Lindesnes, men eg har klart å gå ca 1000 kilometer i denne 4 måneders perioden.

Nordkapp

Hva har eg fått til?

Eg er en fyr som egentlig ikke er fornøyd siden resultat ikke ble som planlagt. Men hva blir som planlagt her i livet? Det er mange mennesker som forteller meg at eg må ha fokus på hva eg faktisk har fått til. Og vet du hva, eg tror faktisk at eg skal høre på disse positive menneskene. La oss se litt på hva eg har fått til:

Eg har truffet massevis av mennesker. Tusen takk til alle de fantastiske menneskene eg har møtt og ikke minst tusen takk til alle som har hjulpet meg på veien.

Eg har gått sammen med folk, og eg har gått alene. Eg trodde det at å gå alene skulle gå greit. Men det var faktisk tøffere mentalt en det eg hadde trodd. Så da har eg vel lært att i sammen er vi sterkere? 😉

Eg har fått oppleve masse spennende steder i Norge og gått på historiske stier.

Eg har gått over fjellet i dårlig vær og eg har fått oppleve vidda i både sol, regn og vind.

Eg har fått sove i telt og oppleve både kulde og storm.

Du kan godt si at kontoen for erfaring har fått seg en kraftig dose med påfyll i sommer.

Det viktigste er nok dette med å sette seg mål for egen helse sin skyld. Eg hadde ikke vært i så god fysisk form om eg ikke hadde dratt meg selv opp fra sofaen og først gått 1 million skritt før galskapen tok meg, og drømmen om å gå Norge på langs ble født.

nordkapp

Eg har ikke klart hele strekningen i år. Men det er ikke dermed sagt at drømmen er over. Nå skal eg senke skuldrene, ta vare på familien og ta en dag av gangen, en stund.

Det har vert en fantastisk reise og eg er glad for at eg har gjort det. Men du? Du trenger ikke å være så gal som meg for å være god nok som du er!

Helt til slutt så kan eg jo fortelle en hemmelighet:

Eg har også dager der eg ikke kommer meg ut på tur!

Ønsker dere alle en fin dag!

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Norge på langs! – Nordkapp!

  1. Respect

  2. Gratulerer med vel gjennomført prosjekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.