Hva nå? Tomhet, dørstokkmila og alt det der……

Ja, ja, hva nå? Da er det snart en uke siden eg kom hjem etter å ha kommet meg til Nordkapp. Eg satte meg et mål for 6 måneder siden om  å gå Norge på langs. Eg startet på Lindesnes og gikk inn på Nordkapp platået. Det ble ikke hele strekningen. Men det ble 1000 kilometer med fysisk aktivitet. Og tro meg, eg hadde ikke lagt bak meg 1000 kilometer med gåing om eg ikke hadde satt meg dette hårete målet!

1000 kilometer, noen kilo lettere og massevis av erfaringer er vel det som kan oppsummere min sommer.

Hva nå?

Folk spør meg; Hva skal du finne på nå? Ja, hva skal eg finne på må? Det spør eg meg og. Akkurat nå sitter eg med en følelse av tomhet og det hele er litt virkelighetsfjernt. ( Enda…)

Eg kjenner det at noen lang tur skal eg ikke ut på enda. Nå må dette synke inn også må eg kjenne litt på lysten. Men ikke umulig at eg drar på noen ukers tur neste år. Det kan til og med tenkes at eg drar Hege med meg på en aldri så liten tur, et eller annet sted i landet vårt.

Ellers så har eg meldt meg på 3-sjøers løpet og har en plan om å sette nye personlig rekord der. Men det var det der med dørstokkmila. Kjenner det er vanskelig å komme seg ut og omstille hodet til å løpe.

Noen som vil dra meg etter ørene og få meg ut? 🙂

Det er ikke fritt for at man får litt oppmerksomhet når man er så frempå som eg har vert med Norge på langs prosjektet mitt. Dette har medført at eg har fått noen tilbud om foredrag, og til og med mulighet til å skrive en bok om eg vil.

Det hadde kanskje hatt noe for seg å gjort noe i den retningen? Eller…..?

Hva hadde du gjort ?

-Kjell Arild

 

Tagged , , , , , ,

1 thought on “Hva nå? Tomhet, dørstokkmila og alt det der……

  1. Håndbrekket opp to hakk, å gje gass👍🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.