Hva skjer a? Sjakk VM og foredrag.

På tide å barbere seg?

Nå har det vert stille fra meg i noen uker. Men eg kan betrygge dere alle om at eg lever og bloggen er ikke lagt ned. Det vil komme mer herfra fremover. Men, den tomheten som tok meg etter at prosjektet mitt var ferdig ( for i år?), den ble større og mørkere en eg hadde sett for meg. De siste ukene så har det egentlig vert nok å komme seg opp om morgningen for å få ungene avgårde. Gå noen veldig korte turer og prøve å holde huset sånn noenlunde levelig.

Nattesøvnen er vel den som ødelegger mest om dagene. Sover et par timer og er lys våken, og/eller våkner kliss gjennomvåt av svette.  Dette er nok hovedgrunnen til at dagene blir tunge. Dårlig søvn hjelper heller ikke på et blodsukker som lever sitt eget liv….

Men, men eg skriver ikke her for å klage å syte. Eg ville egentlig fortelle om at det skjer positive ting også om dagen. Og det er jo det som er viktig; Holde fast på det positive i hverdagen.

Foredrag

Eg har holdt foredrag, og responsen på det var over all forventning. Eg har til og med blitt invitert til å holde flere foredrag. Og dette kjenner eg at eg digger, og gleder meg til. Eg er til og med invitert til Oslo for å snakke om Diabetes og hva den har gjort med meg og min reise det siste året.

Om du har lyst, eller kjenner noen som har lyst til at eg skal komme å fortelle om Diabetes, gå på tryne, reise seg å ta tak. Eller snakke om dette med å sette seg mål.  Da hadde det vert kjekt om du sendte meg noen ord.

Eg kjenner at eg trives når eg kan få stå snakke til dere om ting eg virkelig bryr meg om. Og viss eg kan gi dere noe tilbake, ja da er dagen komplett!

Sjakk VM & Diabetesforbundet.

Når vi først er inne på dette med diabetes så skal eg til med et spennende prosjekt som eg håper gir masse penger til Diabetesforbundet og deres arbeid for å gjøre livet til oss diabetikere litt bedre.

Eg har nemlig fått et sjakkbrett som er signert av de 10 beste sjakkspillerne i verden. Dette har eg tenkt å auksjonere bort i forbindelse med Sjakk VM som starter i London om et par uker. De pengene som kommer inn her går uavkortet til Diabetesforbundet. Håper eg klarer å lage masse PR rundt dette og at det kommer inn bøtte vis med penger her.

Hva tror du? Hvordan få mest mulig PR  på dette? Har du noen råd og tips?

Halloween.

Planer i helgen da? Eg og Hege skal for første gang kle oss ut og stikke på Halloween party. Tenk at eg måtte bli nesten 50 år før eg tør å kle meg ut. Ja , ja det er aldri for seint til å pushe sine egne grenser!

Ikke akkurat Halloween …

Vi gleder oss kjempemase og om du ikke har andre planer så kan du jo stikke innom på Brynes kuleste Halloween party og se om dere finner oss……..

-Kjell Arild

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.