Hva er viktigst ? Oppvasken, eller å gjøre sjefen fornøyd?

Eg har funnet frem et gammelt innlegg som eg postet i januar i år. Tenker dette er et innlegg som alltid vil være aktuelt. Er vi flinke til å ta de rette valgene her i livet? Tror det er mange av oss menn som i alle fall kan bli flinkere på dette. Eller hva tror du?

sjefen

Hva er viktigst ? Oppvasken, eller å gjøre sjefen fornøyd?

Livet er proppa fult av overraskelser og humper i veier.

Noen ganger havner man i situasjoner der man må sette seg ned og tenke over hva som er de viktige verdiene i livet. Andre ganger blir man faktisk tvunget til å gå noen runder med seg selv. Eg kan vel si at i August så ble eg vel tvunget, eventuelt ledet inn på dette av legen. Dermed var eg nødt til å gå noen runder med meg selv for å finne ut hva som var de rette verdiene for meg. (Til tider ble eg veldig svimmel.)

Man kan godt si at eg havnet i en situasjon der eg måtte ta stilling til hva som var viktigst: Å gjøre sjefen fornøyd? Eller å bidra med blant annet oppvasken hjemme? Lederrollen, papparollen, ektemannen, diabetikeren, han som fikser alt og har orden på alt osv…Det ble for mye.

Alle skulle ha en bit av meg og eg var alt annet en sjef i eget liv, og rundt meg var folk alt annet en fornøyde. Til slutt var det bare en ting å gjøre…..

Flyet styrter!

Idag sitter eg her og har tatt noen grep som gjør at livet mitt for tiden går i en helt annen retning enn det har gjort på lenge. Eg pleier å si det slik: Eg har sittet i et fly som gikk tom for drivstoff og var på vei til å styrte. Heldigvis så har eg fått på meg fallskjermen og hoppet ut, før det var for seint. Nå henger eg her i lufta i fallskjermen over et hav og under meg er det massevis av øyer. Disse øyene representerer muligheter eg har i livet, men eg vet ikke hvilke eg kommer til å lande på. Det kan godt være at eg kommer til å ro mellom flere øyer, men det er det bare tiden som vil vise. Eg vet veldig godt hvilke øyer eg IKKE skal lande på. Og det kjennes ut som et godt og trygt utgangspunkt

Reisen fra august til i dag har vert veldig innholdsrik og spennende, så får vi se hva fremtiden bringer!

Livet er ikke noe som kan kjøpes på Internett maskinen med bruksanvisning og fornøyd garanti, man må selv jobbe for å gjøre det så spennende som mulig og neste gang sjefen ønsker deg en god dag, kanskje du bare skal gå hjem!!!

Det er DU som er sjefen i ditt liv!

– Kjell Arild

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.