Kontaktannonse. – Hjemmeværende og bor på Jæren?

Kontaktannonse.

Dette er en kontaktannonse,  ikke en tradisjonelle kontaktannonse der eg søker en å dele livet med. Det trenger eg ikke, eg har allerede verdens beste jente og familie. Men det eg søker er deg som av en eller annen grunn går hjemme om dagene. Til sider synes dette er både tungt og kjedelig. Du vet at du trenger å komme deg ut. Gå en tur, ta en kopp med kaffe med andre mennesker osv.

Du vet innerst inne at det å bare gå hjemme å se på de samme veggene ikke gjør deg noe godt. Men, det er jo så forbannet enkelt å gjøre det samme som du gjorde i går. Stod opp, spiste frokost, drakk kaffen din og så på tv i noen timer før eventuelt kone/mann, barn kommer hjem. ( viss du er så heldig)

Er du med?

Eg tenker rett og slett at eg vil komme i kontakt med mennesker som ønsker å sosialisere seg. Drikke kaffe, gå tur, finne på et eller annet. Sette dette i system slik at vi har noe positivt og forpliktende å forholde oss til. Kanskje vi treffes en gang i uka, kanskje to til tre ganger i uka. Dette finner vi ut av.

Tanken bak denne kontaktannonsen er at eg tror at eg ikke er aleine om å gå hjemme og kjenne på alt det eg burde gjøre men ikke gidder. Også har eg erfart at det å komme seg ut på tur, treffe folk gjør noe positivt med et menneske. Derfor tenker eg at vi kan gjøre dette i sammen, siden det ikke er funnet opp piller som går tur for oss, evt drikke kaffe for oss. Vi må rett og slett lette på rompa og gjøre det selv og da er det lettere å gjøre det i sammen.

Om du synes dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på, så går du inn på denne linken til facebook gruppa vår og melder deg inn.

Er du med?

-Kjell Arild

 

 

Tagged , , ,

1 thought on “Kontaktannonse. – Hjemmeværende og bor på Jæren?

  1. Så lurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.