Kontaktannonsen min virker! – Vi på Jæren som går tur på dagtid!

Vi på Jæren som går tur på dagtid!

Kontaktannonsen min har fått en fantastisk mottagelse. Allerede nå har vi blitt en gjeng som har avtalt å møtes jevnlig for å gå turer på Jæren. Noen av oss er i bedre form en andre, men dette skal ikke stoppe oss for å skape et samhold og tilføre hverandre positive  tanker og opplevelser.

Tanken bak denne tur-gruppa er at vi skal ha en veldig lav terskel for å bli med. Fokus er ikke på fart og distanse. Her skal det være rom for alle som ønsker å komme seg ut av sin egen stue. Alle som er lei av å være alene/ gå alene. Eller som føler at andre tilbud som finnes der ute ikke er for de!

Vi skal til og med være såpass lav terskel at om det er dritt vær ute og motivasjonen er på bunn så går vi på nærmeste kaffebar drøser og har det koselig sammen. Det viktigste er å komme sammen og tilføre hverandre positive tanker og opplevelser.

Hils på Ruth:

Jæren

Ruth er en koselig dame som har fulgt meg her på bloggen en stund. Ho er faktisk en av mine gode hjelpere som hjalp meg når eg trengte det, under min ferd Norge på langs.  Ho satt på Nærbø og organiserte transport for oss fra flyplassen i Alta til startpunktet vårt, litt utenfor Alta. Tusen takk for hjelpa, Ruth.

Ruth satt hjemme for noen dager siden og leste kontaktannonsen min. Ho bestemte seg for å sende meg en melding der ho takket meg for initiativet og fortalte att ho hadde lyst å bli med, men…..

Dette ordet men er et stygt ord som kan lage masse problemer for oss mennesker. Det er et ord som er begynnelsen på all verdens unnskyldninger. Ruth ville men hadde sine unnskyldninger.

Idag formiddag møtes eg og Ruth for å gå oss en liten tur. Vi gikk på hennes premisser og samtidig snakket vi om hvordan komme forbi dette lille stygge ordet: Men…..!

Det ble en veldig hyggelig tur. Eg gleder meg til Tirsdag kl 1000 for da skal Ruth bli med oss på tur!

Vi har plass til deg og! Blir du med?

-Kjell Arild

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Kontaktannonsen min virker! – Vi på Jæren som går tur på dagtid!

  1. Kan eg prøva å bli med? Hvor møtes dere( førstkommen tirsdag skal eg til tannlegen, men det er jo flere turdager tenker jeg)

    1. Du er nå lagt til.som medlem av gruppa. Vi snakkes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.