Dette unike sjakkbrettet kan bli ditt! 

Dette unike sjakkbrettet kan bli ditt! 

Magnus Carlsen og meg

Sjakkbrettet er signert av de ti beste spillerne i verden. At alle er på ett og samme brett gjør det til et unikt samleobjekt. Her er  signaturene: 

  • Magnus Carlsen (E4).
  • Fabiano Caruana (G6).
  • Sergey Karjakin (D5).
  • Viswanathan “Vishy” Anand (F3).
  • Shakhriyar Mamedyarov (E6).
  • Ding Liren (C4).
  • Maxime Vachier-Lagrave (D3).
  • Wesley So (B3).
  • Levon Aronian (C6).
  • Hikaru Nakamura (F5).

 

Det er samtidig et klassisk, elegant sjakkbrett i tre med diskret notasjon langs kantene. Det vil helt klart stige i verdi jo eldre det blir. Men DU har mulighet til å sikre deg det nå, og støtte en god og viktig sak samtidig!

Inntekten av det har jeg nemlig besluttet at skal gå til Diabetesforbundet, og deres arbeid for en bedre hverdag for oss med diabetes, og for en fremtid uten.

By på dette eksklusive sjakkbrettet og gi samtidig et bidrag til en bedre hverdag for flere 100 tusen mennesker.

Klikk her for å komme til auksjonen (EBay)!

 

Fra “kjelleren” til Nordkapp på blå resept

Diabetes er en “usynlig” sykdom og vi med diabetes fungerer som mennesker flest – utad. Men som de fleste usynlige, kroniske sykdommer så er det en del utfordringer vi må takle i hverdagen.

For dere som ikke kjenner meg så har eg diabetes type 1. Dette har jeg hatt i snart 38 år. Men det tok lang tid før eg var åpen om det. Eg var jo han som fikset alt og ikke hadde problemer med diabetesen min. Trodde alle, men sånn var det ikke. Her er min historie:

I fjor sommer gikk eg på veggen, pga. av en kombinasjon av strevsom diabetes, tøff jobb og et privatliv som skulle fungere med familie og alt det som følger med. Det ble for mye. Diabetesen blir eg ikke kvitt og den krever sitt, familien elsker jeg og den skal eg ta vare på. Dermed så måtte jobben vike.

Dette var steintøft, men slik ble det! Eg tok en helomvending og tok ansvar for eget liv og bestemte meg for å være veldig åpen om alt.

Det ene tok det andre og plutselig hadde eg en Facebook-gruppe med 4000 medlemmer. Eg kom på TV2 og til slutt bestemte eg meg for å gå Norge på langs. Underveis dukket Norway Chess opp og ville vise sin støtte til det arbeidet eg hadde startet. For å sitere Benedicte i Norway Chess:

“Vi syntes det er flott å kunne være med å bidra til det fantastiske arbeidet Kjell Arild gjør for å spre kunnskap om diabetes. Vårt lille bidrag i dette viktige arbeidet er å gi Kjell Arild et eksklusivt sjakkbrett i tre signert av sjakkspillerne som deltok i Altibox Norway Chess 2018. Sjakkbrettet vil helt klart stige i verdi jo eldre det blir, med sine ti historiske signaturer med blant annet verdensmester i sjakk Magnus Carlsen, Vishy Anand, Sergey Karjakin og Fabiano Caruana.

Sjakkbrettet gjør seg ypperlig på veggen eller som flott pynt i stua eller på kontoret, så her er det bare til å gi bud og støtte en god sak.”

Lykke til! – Benedicte Westre Skog, prosjektleder, Norway Chess.

Takk til Norway Chess som gir meg muligheten til å gi noe tilbake til Diabetesforbundet. De gjør en god jobb med å informere om diabetes. Jobber opp mot myndighetene slik at vi kan få hjelpemidler som er nyttige og relevante for oss. Det er dessverre et faktum nå at vi i Norge er et av de tregeste landene i verden når det gjelder å få tilgang til ny teknologi innenfor behandling av diabetes type 1.

PS: Eg har laget et foredrag om denne reisen eg har vert på.  Eg kommer mer en gjerne og fortelle mer. Det er bare å ta kontakt!

-Kjell Arild

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.