2018 – et fantastisk år!

2018

Da er det på tide å ta en aldri så liten opptelling over årets opplevelser og erfaringer. Det er vel egentlig bare en ting å si om året 2018. Det er at 2018 er et meget bra år med massevis av oppturer. Selvfølgelig har det vert en del motstand og nedturer, men hvem gidder å bruke energi på disse?

Summen av opplevelser er positiv og da er jo alt bare fint, tenker eg!

Eg har brukt året på å gå noen millioner skritt, og det er liksom dette som har blitt min ting i 2018. Det begynte med en liten tanke som til slutt førte meg helt til Nordkapp. Eg ble en hel del klokere når det gjelder min egen helse, og eg ble noen kilo  lettere. Ikke minst så har eg fått meg noen erfaringer og opplevlesr som eg nå har begynt å fortelle om i mitt foredrag. Fra “kjelleren” til Nordkapp på blå resept.

En annen ting som eg sitter igjen med etter å har vært ute og gått i landet vårt er hvor rause, åpne og villige vi er til å hjelpe hverandre her i landet. Det eneste du trenger å gjøre er faktisk å be om hjelp! 

Tør du be om hjelp så er min erfaring at du får hjelp. Landet vårt består av massevis av gode hjelpere.

Om eg skal gi noen et råd, basert på mine opplevelser så må det være følgende:

Gå deg en tur, trenger du hjelp så be om hjelp!

Tusen takk til alle som har hjulpet meg, på min ferd i 2018!

-Kjell Arild

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.