1 Million skritt. -1 år etter!

Nå er det et år siden Lars og eg startet Facebookgruppa 1 Millionskritt. Og hvilket år det har blitt. Denne facebookgruppa fikk en mottakelse som overgår alt av det eg hadde av forventninger.Og hvilket engasjement det ble.

1 million skritt

Ønsker alle som fortsatt er med eg riktig godt ut å gå tur år! :-)Og ønsker samtidig alle nye medlemmer hjertelig velkommen inn til oss!

For meg personlig så har denne gruppa virkelig blitt den store forskjellen og det hele startet med en liten tanke om at eg selv skulle gå 1 Million skritt på 100 dager. Og som dere alle vet ble det til mer en bare denne millionen for meg. Det ble en spasertur mellom Lindesnes og Nordkapp.

I løpet av min første million skritt gikk eg også noen lange turer, der flere av dere var med. Blant annet en tur mellom Bryne og Stavanger.

Akkurat den turen lurer eg på om eg skal gå en gang til. Starter tidlig på formiddagen, en lørdag i februar, mars. Også tenker eg på om eg skal fikse noen billige hotellrom og booke inn en middag slik at dette blir en skikkelig kul dag. Og det kuleste med denne tanken er at eg vil ha deg med meg!

Blir du med å går fra Bryne til Stavanger, tar en bedre middag og en kveld på byen, før det blir å krasje inn på et hotellrom?

Om du synes dette frister så sender du meg en melding!

Ha en fin dag, folkens!

-Kjell Arild

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.