Eg inviterer deg!

Er eg i god nok form? Klarer eg å gå så langt? Klarer eg å holde tempoet til de andre?

Alle disse spørsmålene og mange flere møter eg når eg snakker med folk om turgruppa vår, Vi på Jæren som går tur på dagtid.

Tur-gruppa vår har blitt veldig godt mottatt og eg merker at det er stor interesse for den, og at det er mange der ute som vil bli med. Eg merker også at det er veldig mange som ikke tror at de er gode nok, i god nok form osv.

MEN, det er akkurat dere eg vil ha med på tur, alle dere som ikke tror at dette er noe for deg. Tur-gruppa vår har en veldig enkel filosofi. Det skal være så lett å gå tur med oss at omtrent alle skal klare det. Her er ingen krav til fart og kondis. Her tilpasser vi oss og sørger for at alle har noen å gå med, drøse med og trives med. Det viktigste er at vi kommer sammen, og bare ved å være sammen tilfører vi hverdagen til hverandre noe positivt. Eg har ved flere anledninger gått tur med medlemmer av gruppa, før de har våget å bli med oss på tur. Fordi det er mange av oss som trenger å bli litt mer trygge på hva dette er før vi våger å hive oss med.

Derfor tenker eg å invitere akkurat deg med på tur med meg. Vi går oss en liten rusletur og prater sammen, kanskje vi tar en kopp kaffe. Også ser du om du ikke hiver deg med på tur med oss!

Det hadde vært kjekt å fått deg med. Og husk du er god nok som du er og vi har plass til deg!

Dere finner min kontakt info her på bloggen eller via Facebook.

-Kjell arild

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.