Skrivesperre!

Det føles som en evighet siden eg har skrevet noen innlegg her på bloggen. Eg ser det at programmet som eg bruker til å skrive i har oppdatert seg så mange ganger at det blir som å lære seg å bruke det helt på nytt.

En fin dag med sjøen.

Det er ikke det at eg har lagt vekk blogg og pc, men eg har har opplevd det som kalles skrivesperre. Eg har sittet her og sett inn i skjermen uten å finne på noe å skrive om.

Eg har vert gjennom en periode der eg har blitt sendt til en slik ekspert på hva som skjer i hodet og hvordan hjernen vår fungerer.

Dette har vert en tøff opplevelse der gammel dritt, som man har lært seg å leve med, har dukket opp igjen Dritt som eg har klart å plassere i en skuffe som det ikke skal rotes i.

Dette har vært en tøff og lite hyggelig opplevelse.

Man sier at det er viktig å snakke. MEN, eg tror faktisk at det er like viktig å la gammel bagasje få lov til å ligge rolig i den skuffen som man ikke skal åpne.

Diabetesen og det der.

For dere som følger min diabetes og alt det som den fører med seg så skriver eg fortsatt for levmeddiates.no.Der ligger det et par blogger som er nokså relevante for hverdagen min for tiden.

Sjekk ut disse linkene:

Stress + Diabetes = Ekstremsport

Styremøte innerst i den mørke delen av hjernen min.

Med dette ønkser eg dere alle en fin dag.

Det skal ikke gå så lenge før det kommer flere ord fra meg!

-Kjell Arild

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.