Skal vi? – Diskresjon er en selvfølge!

Av en eller annen grunn så har eg blitt han der fyren som går tur. Det er jo for så vidt sant det da. I det siste så har eg gått og tenkt litt på dette med tur og hvordan eg kan sette dette i system og samtidig gi noe til andre mennesker.

Eg har turgruppa som er tiltenkt mennesker som av en eller annen grunn går hjemme på dagtid.

Eg har i det siste kommet i kontakt med et par organisasjoner som ønsker mitt bidrag til sine medlemmer. Her er det snakk om å gå tur “en til en”, med formål om få frem den gode følelsen, mestringsfølelsen og den gode samtalen.

Og her kommer grunnen til at eg skriver denne bloggen til deg.

Eg tror det er mange av oss der ute som trenger noen minutter til sette seg litt på siden av det man stresser med i hverdagen. Kanskje du er i en jobb som krever mye, en livssituasjon som er vanskelig. Eller du har det helt fint men klarer ikke å komme igang uten å ha noen som drar deg med på en tur. Grunnene kan være så forskjellige.

Grunnen er egentlig ikke så viktig. Poenget mitt er at eg har nå har fått meg en god del erfaring innenfor dette med “walks and talks”

Derfor skriver eg til deg, for å tilby meg å bli med deg på en tur ut i frisk luft, inkludert den gode samtalen. Og om du ikke vil at noen skal vite om dette, av en eller annen grunn, da blir dette selvfølgelig mellom meg og deg.

Kjenner du deg igjen? Tror du dette kunne ha vært noe? Eg bare spør…..

Blir du med på tur og den gode samtalen?

Døgnet har 24 timer så tid finner vi nok, så det er ingen unnskyldning!

Du finner min kontakt info på høyre siden her på bloggen.

-Kjell Arild

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.