en kopp kaffe. – Tanker og refleksjoner.

Det er tidlig søndagsmorgen, ungene sover og stillheten nytes sammen med en kopp kaffe. Det er et perfekt øyeblikk for å sette seg ned for å reflektere over hva livet har gitt meg de første 50 årene av mitt liv.

Apropos dette med en kopp kaffe. Er du klar over hvor betydningsfull en kopp kaffe kan være? Eg har ved flere anledninger invitert meg selv inn på en kopp hos fremmede mennesker. Dette har gitt meg mange spennende møter med mennesker eg aldri hadde møt om vi ikke ble enige om å drikke en kopp kaffe i sammen. Har du noengang tenkt over hva en kopp kaffe kan tilføre livet ditt?

Du kan lese mer om dette her:

https://kjellarild.no/2018/04/09/tor-du-invitere-deg-selv-inn-pa-en-kopp-kaffe/

Eg tror faktisk at eg skal lage et foredrag rundt dette.

en kopp kaffe
En pust i bakken.

Hva sitter eg igjen med etter mine første 50 år?

Vi har alle våre forventninger til hva livet skal bringe oss. Men en ting er helt sikkert det blir sjelden slik vi forutså det, når vi i ungdommen fantaserte om fremtiden.

Etter 50 år så må man regne med noen skuddskader og diverse sår, både på kropp og sjel. Men, heldigvis er vi mennesker og ikke biler. Det er jo utrolig sjelden en bil får leve i 50 år.

Sår, skuddskader og et levd liv skaper også patina og livserfaring. Noe som igjen gjør oss til interessante og spennende mennesker. Mennesker med en historie å fortelle.

Eg vil påstå at eg har levd et spennende liv som har gitt meg mange spennende opplevelser og reiser rundt omkring i landet vårt. Enten eg har reist med fly, buss, tog eller at eg har gått fra sted til sted.

Eg er også så heldig at eg har fått verdens beste unger, eg har hatt spennende jobber og møtt massevis av spennende mennesker som har gitt, og gir meg massevis av positivitet i livet mitt.

Fremtiden?

La meg ta frem glasskula og kikke inn i fremtiden. Det eg ser er endring og nye horisonter, fylt med massevis av det som eg allerede har i livet mitt.

Dette kan fort gå bra og som eg har sagt så mange ganger før:

Etter regnet synger fuglene!

Ønsker dere alle en fin dag og lykke til med fremtiden.

-Kjell Arild

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.