Endring! – En trussel eller en mulighet?

Endring er noe vi alle må forholde oss til i løpet av livet. Noen endringer velger man selv, mens andre endringer blir man påtvunget, om man vil eller ikke. Det finnes også endringer man må gjennom fordi man har gjort noen valg som indirekte påfører endring.

Et spennende ord, dette ordet: Endring! Et ord som er tilstede mer en vi er klar over i hverdagen. Det er et ord vi må forholde oss til med ujevne mellomrom. Det er et ord som kan fylle deg med masse positiv energi og pågangsmot. Det er også et ord som kan slå deg skikkelig i bakken og skape sinne, frustrasjon, bitterhet osv. Hvordan tar du endringen når den kommer? Enten det er selvvalgt eller påført endring.

Endring og følelser.

Vi mennesker er utstyrt med følelser. Et klokt menneske sa til meg her om dagen at livet styres mye mer av følelser en fornuft. Det tror eg faktisk er sant. Og det er vel dette med følelser som gjør at endring er noe som vi tar forskjellig, alt etter hvordan endringen er påført oss.

For min egen del så har eg vert gjennom mange endringer de siste årene. Noen har eg valgt selv, andre har blitt påført meg. Og eg har tatt imot endringene på forskjellige måter. Men så er det dette med tiden da. Etter hvert som tiden går endrer fokus seg. Tungsinn, sinn, frustrasjon og bitterhet endres sakte men sikkert til muligheter, håp, energi og lyst til å gripe dagen.

Det er som eg har sagt mange ganger før:

Etter regnet synger fuglene.

Endring og ny horisont

Eg velger å lytte til fuglenes sang imens eg speider ut i den nye horisonten!

Carpe diem!

-Kjell Arild

PS: For en stund siden møte eg Henrik. Han har hjulpet meg med å skape nye muligheter. 🙂

Dere vil få høre mer om han, snart….

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.