Øyeblikket, å være tilstede her og nå!

Øyeblikket. Dette er et ord eg har blitt opptatt av i det siste.

De siste månedene har eg vært i gjennom en stor livsendring. Dette har vært en tung og krevende prossess som virkelig har krevd sitt. Det har vert kaos, frustrasjon, redsel, og mange andre følelser eg ikke kan sette ord på. En skikkelig berg og dalbane kan du si.

En ting eg har prøvd på er å holde fokus og bare være i øyeblikket. Nyte her og nå og ikke tenke for mye på hva som ligger foran meg, eller bry meg for mye over ting som slår en i trynet. Dette er ingen lett øvelse og eg må innrømme at eg har brukt noen av mine venner aktivt for å tømme meg for frustrasjon. Takk, dere vet hvem dere er!

Øyeblikket
Øyeblikket. Her og nå!

Men, etterhvert som tiden går så klarer eg mer og mer å bare forholde meg til øyeblikket og bare flyte med å se hva som skjer. Og det er merkelig å se hva som faktisk skjer for plutselig så åpner det seg mange dører rett foran meg.

Mitt nye liv bygges sakte men sikkert opp med nytt innhold og nye muligheter.

Det er ingen lett øvelse å forholde seg til her og nå. Det er heller ingen lett øvelse å se muligheter og la hindringer og negativitet bare ligge der uten å måtte gjøre noe med det .Eg har svart belte i å la hindringer og negativitet ligge i veien for meg. Men nå jobber eg bevist med å nyte øyeblikket og gripe mulighetene som ligger foran meg.

Mindfulness?

Er det en form for Mindfulness eg klarer å forholde meg til? Eg har blitt litt nysgjerrig på dette opplegget med Mindfulness. Eg har begynt å lese meg opp på dette temaet. Og eg må innrømme at det er et fascinerende og spennende tema.

Har du noen kjennskap til Mindfulness?

Nyt øyeblikket og grip dagen!

-Kjell Arild

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.